productie panouri publicitare

Roll up Banner

Acest tip de banner se foloseste cu precadere in cadrul expozitiilor. Este foarte practic si se monteaza foarte simplu. La final, se demonteaza rapid, rulandu-se automat, dupa cum intuiti chiar din denumirea sa. Printul se strange intr-o caseta din aluminiu.

Comandati de la noi Roll Up banner la preturi avantajoase, in diverse configuratii: rollup banner pentru prezentari, campanii de promovare si targuri expozitionale, rollup banner din aluminiu, model portabil cu print pe polipropilena, model standard sau cu dubla fata.

CERE OFERTA

Sisteme de Afisaj

Panouri Publicitare

Un panou publicitar este o reclama la scara mare sau foarte mare, cu ajutorul careia se realizeaza promovarea unei companii, a unui produs, serviciu sau chiar a unei idei. De cele mai multe ori, acestea sunt amplasate in zone aglomerate, zone cu circulatie mare de masini, in orase, pe autostrazi sau soselele importante.

Panourile publicitare sunt folosite cu succes ca instrument de marketing. Acestea au beneficiul de a capta un numar foarte mare de vizualizari, indiferent ca este zi sau noapte, fiind o metoda foarte rentabila si eficienta in a-ti face campania de marketing cunoscuta.

Ce tip de panou publicitar ati dori? Sunati-ne azi si comunicati-ne toate detaliile proiectului sau campaniei dumneavoastra.

Bannere Publicitare

Printam pentru dumneavoastra bannere publicitare si personalizate, care va ajuta sa va pozitionati deasupra concurentei. Atrageti atentia potentialilor clienti si fidelizati-i pe cei existenti.

Cu ajutorul acestor bannere publicitare, puteti porni o serie de campanii de atragere a publicului si de crestere a vanzarilor. Convenabile si eficiente, aceste bannere publicitare pot avea numeroase forme si dimensiuni, culori si design-uri.

Aceste bannere publicitare sunt ideale pentru cafenele si restaurante, aeroporturi, sali de conferinta, locatii stradale, locatii interioare etc. Producem bannere simple sau cu dubla fata, pentru afisarea mesajelor de mari dimensiuni.

CERE OFERTA

People Stopper

Acesta este un panou pietonal sau publicitar ideal pentru promotii si oferte speciale. Va ajuta sa va promovati afacerea in mod eficient pentru ca atrage atentia foarte usor. Este ideal de folosit de catre magazine, restaurante, cafenele, cabinete stomatologice si multe alte firme. People Stopper poate fi folosit atat in interior, cat si in exterior, datorita constructiei sale rezistente.

Merita sa comandati la noi un astfel de panou publicitar pentru ca acesta atrage potentialii clienti, ajuta la cresterea vanzarilor, pentru comunicarea unui mesaj, oferta sau promotie. Se poate refolosi, pentru ca afisul este simplu de inlocuit cu un alt vizual.

Echipamente de ultima generatie

Avem tehnologie de ultima ora si cea mai avansata, asa ca vom crea produsele dumneavoastra exact cu dimensiunea, forma, culoarea si design-ul pe care le doriti. Spuneti-ne ce caracteristici doriti sa aiba produsele publicitare cu brandul dumneavoastra si vom tine cont de acest lucru.

Experienta in productie publicitara

Experienta indelungata pe care o au designerii nostri profesionisti in productia publicitara este cea mai buna carte de vizita pentru noi si cea mai buna dovada ca va vom ajuta sa aduceti la viata orice viziune pe care o aveti pentru cresterea vizibilitatii brandului, prin materiale publicitare captivante si de calitate.

CONTACT