Project Description

Printarea 3D este un proces prin care obiectele tridimensionale sunt create prin imbinarea sau solidificarea materialelor si combinarea lor strat cu strat, in functie de comenzile unui computer. Printarea 3D devine din ce in ce mai populara in multe domenii, asa incat aceasta tehnologie este acum utilizata in mod curent atat de catre profesionisti, cat si de amatori.

Oferim servicii competitive de proiectare si printare 3D.

CERE OFERTA

Vrei sa-ti impresionezi angajatii, partenerii de afaceri sau poate, sa-ti uimesti seful? Pentru fiecare dintre aceste situatii exista zeci de idei, toate adunate la un loc sub denumirea de cadouri corporate. Multe sugestii de cadouri suntem ferm convinsi ca le-ai oferit in dar cel putin o data in viata.

Iar daca situatia impune o alegere mai deosebita, cadourile corporate pot fi o alternativa excelenta cu care sigur nu vei da gres. Astazi punem aceste idei de cadouri corporate in prim plan si iti prezentam in minutele urmatoare atat modul in care se diferentiaza fata de cadourile uzuale, avantajele lor, cat si o serie de sugestii binevenite oricand.

Cadourile corporate printate 3D sunt de fapt creatii de la zero ce pot fi concepute pas cu pas, iar personalizarea va fi implicit inedita si unica, din toate punctele de vedere. Cel sau cea care va primi un astfel de cadou nu va regasi acelasi tipar niciunde, iar conceptul isi va primi toate complimentele la care te asteptai.

Tinand cont ca, mediul corporate este unul select in care majoritatea considera ca au vazut totul, prin intermediul unor cadouri printate 3D in mod cert vei face senzatie.