Project Description

Decor de perete, tip trofeu de vanatoare, cap de elefant. Toate piesele se incadreaza una in alta, astfel incat sa poata fi reconstruit de cate ori doriti fara lipici. Suntem specializati in servicii de taiere cu laser si gravare cu laser pentru materiale precum: acril, plastic, hartie, piele, carton, textile, vinil si multe alte materiale potrivite pentru taiere cu laser.

CERE OFERTA

Debitarea cu laserul este un proces avansat de taiere care este disponibil pentru mai multe proiecte diferite. In anumite cazuri, debitarea laser este cea mai buna optiune pentru a obtine taieturi precise. Producatorii folosesc deseori astfel de echipamente pentru debitare laser pentru modele complexe care necesita precizie la nivel de laser.

Debitarea cu laserul implica folosirea unui laser de mare putere, cu focalizare foarte buna. Masina trece fasciculul laser prin material facand o gaura. Dupa ce exista aceasta gaura in material, laserul trece, lasand in urma o taietura curata, cu un finisaj neted.

Conceptul de gravura laser a aparut datorita necesitatii de a imprima pe anumite obiecte, de diferite materiale, anumite imagini sau cuvinte pentru o durabilitate mai mare in timp. Chiar daca acesta tehnologie nu este una noua, ea va persista in timp, datorita rezistentei mari a imprimarii pe diverse obiecte. Inca este folosita in aproape toate industriile pentru a evidentia intr-un mod modern calitatea produselor.

Datorita acuratetii prin care se realizeaza gravura obiectelor, tot mai multe persoane apeleaza la astfel de personalizari pentru cadouri sau branding. Este o metoda mult mai frumoasa si eleganta decat in alte cazuri.