Project Description

Panteonul din Paris este o cladire in arondismentul 5 din Paris, Franta, construita la sfarsitul secolului al XVIII-lea de arhitectul Jacques-Germain Soufflot ca biserica dedicata sfintei Genoveva. Este un exemplu al arhitecturii neoclasiciste, cu fatada inspirata dupa cea a Panteonului din Roma.

Printarea miniaturilor este o idee excelenta pentru a creea diferite machete, articole decorative, ba chiar sa dai nastere unor piese necesare pentru a pune in functiune tehnologia curenta. Daca printarea unor elemente complexe, de dimensiuni mare, ti se pare a fi o misiune dificila, afla ca lucrurile sunt chiar mai complicate atunci cand vine vorba de miniaturi.

CERE OFERTA

In ultimii ani, multe tehnologii au fost dezvoltate si aduse pe piata pentru consumatori si antreprenori, insa una dintre cele mai promitatoare si revolutionare moduri de fabricare este printarea 3D.

Desi aceasta tehnologie este folosita de cateva decenii de marile industrii, in ultimii 10 ani aceasta metoda ingenioasa de productie a ajuns si in mainile consumatorilor, acest lucru datorandu-se in principal popularitatii uriase de care s-a bucurat si a evolutiei tehnologice ce a permis micsorarea fizica si reducerea pretului de achizitie.

Imprimanta 3D are nenumarate aplicatii si este folosita cu succes in diferite industrii precum cea aerospatiala, dezvoltarea de vehicule civile, dar si militare.

In prezent se cerceteaza intens acesta tehnologie pentru a creste numarul de materiale, unele dintre cele mai importante dintre acestea fiind printarea de medicamente personalizate si mancare, folosind ingrediente culinare. Dupa cum putem observa, printarea 3D are potentialul de a schimba aproape toate aspectele vietii noastre. Chiar daca este inca la inceput, in viitorul apropiat ne va schimba complet modul de a trai.