Project Description

decor perete tigru

Acest decor de perete nu este doar o piesa de arta, ci si o declaratie puternica a aprecierii pentru frumusetea naturii salbatice. Cu tehnica inovatoare a debitarii laser, artistul a creat nu doar o reprezentare, ci o experienta vizuala captivanta, care va imbogati si transforma spatiul in care este expus. Dimensiunea si forma decorului pot varia, oferindu-ti posibilitatea de a adapta aceasta opera de arta la spatiul tau specific. Poate fi amplasat cu eleganta in living, birou sau orice alt loc in care doresti sa adaugi o nota de rafinament si sa atragi privirile oaspetilor. Executam la comanda o gama variata de piese din placaj si plexiglas.

CERE OFERTA

Debitarea cu laserul este un proces avansat de taiere care este disponibil pentru mai multe proiecte diferite. In anumite cazuri, debitarea laser este cea mai buna optiune pentru a obtine taieturi precise.

Producatorii folosesc deseori astfel de echipamente pentru debitare laser pentru modele complexe care necesita precizie la nivel de laser.Debitarea cu laserul implica folosirea unui laser de mare putere, cu focalizare foarte buna.