Project Description

Debitarea laser este foarte utila si eficienta pentru taierea materialelor plane. Nu conteaza cat de dificil si complex este modelul de executat, un laser isi va face treaba fara nici o problema. Laserul poate taia pana la grosimi de 2 centimetri, ceea ce ofera o gama larga de produse care pot fi debitate. Laserul poate debita si grava o multitudine de materiale precum metalul, lemnul, cartonul, ceramica si plasticul, cu o lumina infrarosie puternic concentrata deviata cu ajutorul unei oglinzi din interiorul aparatului.

Oferim servicii de taiere si gravura laser de cea mai buna calitate

CERE OFERTA

Debitarea cu laserul este un proces avansat de taiere care este disponibil pentru mai multe proiecte diferite. In anumite cazuri, debitarea laser este cea mai buna optiune pentru a obtine taieturi precise. Producatorii folosesc deseori astfel de echipamente pentru debitare laser pentru modele complexe care necesita precizie la nivel de laser.

Debitarea cu laserul implica folosirea unui laser de mare putere, cu focalizare foarte buna. Masina trece fasciculul laser prin material facand o gaura. Dupa ce exista aceasta gaura in material, laserul trece, lasand in urma o taietura curata, cu un finisaj neted.

Conceptul de gravura laser a aparut datorita necesitatii de a imprima pe anumite obiecte, de diferite materiale, anumite imagini sau cuvinte pentru o durabilitate mai mare in timp. Chiar daca acesta tehnologie nu este una noua, ea va persista in timp, datorita rezistentei mari a imprimarii pe diverse obiecte. Inca este folosita in aproape toate industriile pentru a evidentia intr-un mod modern calitatea produselor.

Datorita acuratetii prin care se realizeaza gravura obiectelor, tot mai multe persoane apeleaza la astfel de personalizari pentru cadouri sau branding. Este o metoda mult mai frumoasa si eleganta decat in alte cazuri.