Marketingul sta la baza unei afaceri de succes. Pentru a reusi si a te diferentia de competitorii tai, va trebui sa aplici anumite strategii pentru a-ti creste veniturile si a atrage clienti noi. Productiile publicitare au multe forme si dimensiuni, fiind considerate cea mai buna solutie pentru promovare, mai ales in cazul magazinelor stradale sau din centrele comerciale.

Putini stiu insa ca pe langa totemuri sau litere volumetrice acestia isi pot decora usor vitrinele cu ajutorul colantului. Acestea se pot personaliza atat in dimensiune, cat si in culori sau grafica in functie de necesitatea fiecaruia, astfel incat sa il avantajeze intr-un mod cat mai eficient.

  • Unde se pot monta

Colantul are avantajul de a putea fi montat oriunde, atat timp cat este vizibil pentru trecatori. In acest sens iti voi da cateva idei in privinta celor mai potrivite locuri de montaj:

Vitrine

Orice magazin trebuie sa profite de geamurile mari pentru a prezenta produsele sau serviciile pe care le ofera. Avand in vedere suprafata de cele mai multe ori extinsa, le poti colanta cu firma si anumite oferte vedeta pe care doresti sa le expui si consideri ca vor atrage cel mai mult clienti.

Colantare Exterior Firma

Podele

Fie ca vrei sa le realizezi pentru a indruma clienti catre anumite sectiuni din magazin sau vrei sa expui anumite discounturi sau produse, acest loc va fi perfect, fiind de multe ori uitat si neglijat.

Usi

Usile din sticla, PAL sau orice alt material pot fi imbracate in colant pentru a mari in acest fel sansele de a vinde un produs. Nu uita ca fiecare client va utiliza usa atat cand va intra, cat si cand va iesi, putandu-i ramane intiparit in minte exact informatiile pe care doresti sa i le transmiti.

Placaje

Acestea se pot monta cu usurinta pe perete, putand fi mutate si expuse asemenea unor tablouri. Beneficiul acestor forme de publicitate este ca le poti expune atat in exterior, cat si in interior, avand o greutate redusa si pot atrage usor atentia consumatorilor.

Cum te poate ajuta o firma specializata

O firma specializata in productie publicitara te va putea indruma intr-un mod profesionist catre cea mai buna solutie. Daca doresti sa iti cresti substantial veniturile, atunci nu trebuie sa faci rabat de la calitate deoarece iti va putea influenta modul in care trecatorii iti vor privi afacerea. Iata 4 motive de ce sa lucrezi cu o firma de profil:

  • Grafica – grafica si mesajul pe care vrei sa il transmiti este cel mai important lucru. Pe langa culori si dimensiuni, acesta trebuie sa fie clar, rapid de citit, dar si sa aiba un mesaj cu un impact mare.
  • Productie – dupa stabilirea exacta a locului unde vei monta colantul, acestia il vor putea produce in cel mai scurt timp, stiind cat de important este pentru tine, mai ales daca urmeaza o anumita perioada de reduceri.
  • Montaj – montajul poate parea simplu, insa necesita o anumita experienta pentru a beneficia de o aplicare calitativa.
  • Consultanta – pe tot parcursul colaborarii, te vor putea sfatui in privinta mesajului, dimensiunilor si a altor elemente, putand in acest fel sa iesi in castig dupa finalizarea proiectului.

Vei observa ca orice firma de succes foloseste cel putin o forma de productie publicitara, special pentru a creste vizibilitatea magazinului. Fii cu un pas inaintea competitorilor tai si foloseste aceste instrumente de marketing pentru a te propulsa si a-ti creste veniturile inca din prima zi de la montarea lor.